Godt nytt webår!

Et spennende EWN år er lagt bak oss, og vi gleder oss til å hjelpe flere bedrifter med digitale løsninger i 2019. Et godt nytt webår ønskes fra EasyWeb Norge!

De siste årene har vært veldig morsomme for oss. Vi har fått nye lokaler på Fokserød og har styrket stallen med 4 nye digitale hoder. Vi har fått flere spennende kunder, mange lokale, noen nasjonale, både små og store. Det tyder på at markedet liker måten vi jobber på, sier Anders.

Vi kaller oss et «annerledes» byrå. Vi har en klar modell på å kombinere utvikling og markedsføring med forretningsforståelse hos kundene, samt et sterkt fokus på tilgjengelighet og raske tilbakemeldinger. I tillegg tar vi gjerne på oss prosjektledelse ved behov.

God og tett dialog med samarbeidspartnere og kunder er nøkkelen i alt vi gjør. I tillegg liker folk at ting blir håndtert raskt i den bransjen her, sier Anders, daglig leder i EasyWeb Norge

Satser på brukertesting

EasyWeb Norge har i 2018 samlet en egen pool med flere hundre brukere av nettet i alle aldre. Poolen brukes til å teste alle nettsider og nettbutikker selskapet utvikler.

Vi lager mellom 10-15 oppgaver og rekrutterer mellom 5 – 8 testere for å oppnå en god analyse av nettstedet. Vi ser skjerm, ansiktsuttrykk og lytter til reaksjoner når brukerne løser oppgaver på siden. Brukerne får betalt for hver test de gjennomfører.

EasyWeb Norge forsøker å basere utvikling og optimalisering på erfaringer fra brukerne av nettstedet – for så å legge til rette for salg, forespørsler og henvendelser til eier av nettstedet. 

 

Mestergull og Komplett Apotek avtale

EasyWeb Norge har i 2018 fått nasjonal kontrakt med Mestergull. Norges, og bransjens største nettbutikk for smykkehandel ble lansert i August. Et stort prosjekt vi fortsatt jobber masse med. I 2019 skal vi også bistå Komplett Apotek med digital markedsføring, noe vi gleder oss veldig til.

Videre har vi etablert partnersamarbeid med Google og Facebook, og med betalingsløsningene Vipps og Klarna. Vi levert nye tjenester til lokale aktører som Jotron, Lundhs, Jotun, Hasås og Hvalsjokolade.

Chat med EWEN