Om EasyWeb Norge

Det startet som et studentprosjekt i 2011. I 2014 etablerte vi oss i Sandefjord, og er i dag et spennende web- og markedsføringsbyrå i vekst.

EasyWeb Norge er en seriøs digital aktør som utvikler og konsulterer nettsider, nettbutikker, integrasjoner og apper. Vi utvikler løsninger som oppfattes enkle, raske, konverterings- og brukervennlige.

Våre ansatte

Vi har 7 engasjerte og digitale konsulenter som brenner for å hjelpe deg å lykkes på nett. I tillegg har vi bistand fra et fast utviklerteam på 12-15 personer i utlandet. Et samarbeid som har fungert godt i over 5 år.

Vi tar gjerne en «prosjektlederrolle» ved behov, og ønsker å være en profesjonell sparringpartner med tanke på vekst og videreutvikling etter leveranse. Se våre kundeløfter her.

Fremoverlente, tilgjengelige og kreative

Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, tilgjengelige og løsningsorienterte. Vi har både små og store kunder med ulike behov. De ansatte har teknisk og kreativ kompetanse kombinert med god forretningsforståelse.

Resultatdrevet markedsføring

Vi har bygget opp EasyWeb Norge rundt kompetanseområdene utvikling og markedsføring. Vi mener begge deler er helt avgjørende for å lykkes på nett, og to områder som  fungere godt sammen.

Hos oss er det 5 meter mellom «utviklings- og markedsføringsavdelingen», og vi drar nytte av hverandre i utforming av løsninger, og leveranse av digital markedsføring.

Som sertifisert Google Partner tilbyr vi digital markedsføring / performance arbeid med fokus på resultater. Vi er opptatt av å bli kjent med bedriften din og kundene dine, for deretter å utvikle en digital strategi, og levere verdi (ROI) gjennom moderne og riktige annonseringsprodukter.

Lasse og Olav presenterer performanceutviklingen, her målt i Return-On-Investment (ROI), for en av våre markedsføringskunder.

Et prosjekt som dette pågår over langt tid, og det er viktig at noen tar ansvar for å holde alle trådene samlet og for å sikre fremdrift. For oss var det naturlig å gi EasyWeb denne rollen. De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette.

– Greger Hansen, CEO Mestergull AS

Fikk Gründerprisen

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold.

Våre kunder gir EasyWeb Norge gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, levere rask og med kvalitet.

Et selskap i vekst

Selskapet omsatte for 10,5 MNOK i 2017, 16 MNOK i 2018 og ca. 18,5 MNOK i 2019.

EasyWeb Norge er stolt sponsor av Sandefjord Fotball, og er medlem av Sandefjord Næringsforening og Tenk Stort, Tenk Sandefjord.

Her er på besøk hos vårt utviklerteam i utlandet. Vi jobber tett med teamet hver eneste dag, og samarbeidet har fungert godt i over 5 år.

Dette foretaket har en god økonomi, er veletablert og det er ikke registrert betalingsanmerkninger av betydning eller revisoranmerkninger på foretaket.

EasyWeb Norge NUF med organisasjonsnummer 997 097 270 ble våren 2017 omdannet til EasyWeb Norge AS. Les orientering fra revisor her