facebook_pixel
LUKK

Om EasyWeb Norge

Det startet som et studentprosjekt i 2011 – noe som idag er blitt et spennende web- og synlighetsbyrå lokalisert i Vestfold. Vi har hatt en bra vekst de siste årene og teller nå 5 unge og engasjerte ansatte som brenner for å hjelpe bedrifter med å lykkes på nett!

EasyWeb Norge leverer og konsulterer nettsider, nettbutikker og digital markedsføring. Vi ønsker å tilby noe ekstra slik at du slipper å forholde deg til mange aktører ved utvikling av ny web. Vi jobber med ca. 180 kunder idag. Selskapet har bred og kreativ webkompetanse kombinert med god forretningsforståelse. Vi ønsker å lage effektive webløsninger som oppleves enklere, smartere og brukervennlige. Nysgjerrig på hvordan vi jobber? Klikk her. 

Som sertifisert Google og Bing Partner tilbyr vi også digital annonsering og søkemotoroptimalisering.

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold.

Våre kunder gir EasyWeb Norge gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, levere rask og med kvalitet. Konkurransedyktige priser.

Dette foretaket har en sterk økonomi, er veletablert og det er ikke registrert betalingsanmerkninger av betydning eller revisoranmerkninger på foretaket.

Last ned rapporten her (EasyWeb Norge NUF med organisasjonsnummer 997 097 270 er i 2017 omdannet / virksomhetsoverdratt til EasyWeb Norge AS. Les mer her)

Referanser

NETTBUTIKK, NETTSIDE
NETTSIDE
NETTBUTIKK, DIGITAL MARKEDFØRING
NETTSIDE
Ta kontakt
Ikke nøl - ta kontakt med oss!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Våre nyhetsartikler
Google Partner
Vi er sertifisert!