Om EasyWeb Norge AS

Det startet som et studentprosjekt ved Universitetet i Agder sommeren 2011. Selskapet etablerte seg i Sandefjord i 2014, og er blitt et spennende web- og markedsføringsbyrå i vekst.

Vi teller nå 7 engasjerte ansatte som brenner for å hjelpe bedrifter med å lykkes på nett. I tillegg har vi hjelp av et fast utviklerteam i utlandet (10-15 personer).

Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, tilgjengelige og kreative. Vi har ca. 250 bedrifter på kundelisten, både små og store. De ansatte har bred og kreativ webkompetanse kombinert med god forretningsforståelse.

EasyWeb Norge utvikler og konsulterer nettsider, nettbutikker og apps. Vi ønsker å lage effektive webløsninger som oppleves enkle, smarte og brukervennlige. Nysgjerrig på hvordan vi jobber? Les mer om vår forretningsmodell her.

Som sertifisert Google og Bing Partner tilbyr vi også digital markedsføring med en spennende forretningsmodell. Vi er opptatt av å bli kjent med deg og dine kunder, for deretter å utvikle en god digital strategi og ikke minst levere deg verdi (ROI).

EasyWeb vet hva de driver med. De er dyktige i sitt fag, og gode sparringspartnere. Det går aldri lang tid før vi får svar på det vi lurer på – noe som gjør vår arbeidshverdag mye enklere. Vi er veldig fornøyd med at de hele tiden er på hugget, og kommer med relevante og gode forslag til hvordan vi bør gjøre ting annerledes for å få bedre resultater.

– Vaktmesterkompaniet AS

 

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold. Våre kunder gir EasyWeb Norge gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, levere rask og med kvalitet.

Selskapet omsette for 10,5 MNOK i 2017, og vil omsette for ca. 13-14 MNOK i 2018.

Selskapet er stolt sponsor av Sandefjord Fotball og er medlem i Sandefjord Næringsforening samt Tenk Stort, Tenk SandefjordDette foretaket har en sterk økonomi, er veletablert og det er ikke registrert betalingsanmerkninger av betydning eller revisoranmerkninger på foretaket.

EasyWeb Norge NUF med organisasjonsnummer 997 097 270 ble våren 2017 omdannet til EasyWeb Norge AS. Les orientering fra revisor her

Chat med EWEN