Om EasyWeb Norge AS

Det startet som et studentprosjekt sommeren 2011. Selskapet etablerte seg i Sandefjord i 2014, og er blitt et spennende web- og markedsføringsbyrå i vekst.

Vi teller 7 engasjerte ansatte som brenner for å hjelpe bedrifter med å lykkes på nett. I tillegg har vi hjelp av et fast utviklerteam på 12-15 personer i utlandet.

Fremoverlente, tilgjengelige og kreative

Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, tilgjengelige og kreative. Vi har ca. 250 bedrifter på kundelisten, både små og store. De ansatte har bred og kreativ webkompetanse kombinert med god forretningsforståelse.

EasyWeb Norge utvikler og konsulterer nettsider, nettbutikker og apps. Vi ønsker å lage effektive webløsninger som oppleves enkle, smarte og brukervennlige. Les også våre 5 kundeløfter.

Sertifisert Google og Bing Partner

Som sertifisert Google og Bing Partner tilbyr vi også digital markedsføring med en spennende forretningsmodell. Vi er opptatt av å bli kjent med deg og dine kunder, for deretter å utvikle en god digital strategi og ikke minst levere deg verdi (ROI).

EasyWeb vet hva de driver med. De er dyktige i sitt fag, og gode sparringspartnere. Det går aldri lang tid før vi får svar på det vi lurer på – noe som gjør vår arbeidshverdag mye enklere. Vi er veldig fornøyd med at de hele tiden er på hugget, og kommer med relevante og gode forslag til hvordan vi bør gjøre ting annerledes for å få bedre resultater.

– Vaktmesterkompaniet AS

Fikk gründerprisen i 2015

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold. Våre kunder gir EasyWeb Norge gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, levere rask og med kvalitet.

Et selskap i vekst

Selskapet omsatte for 7,5MNOK i 2016, 10,5 MNOK i 2017, og 16 MNOK i 2018.

EasyWeb Norge er stolt sponsor av Sandefjord Fotball og er medlem i Sandefjord Næringsforening samt Tenk Stort, Tenk Sandefjord


Dette foretaket har en god økonomi, er veletablert og det er ikke registrert betalingsanmerkninger av betydning eller revisoranmerkninger på foretaket.

EasyWeb Norge NUF med organisasjonsnummer 997 097 270 ble våren 2017 omdannet til EasyWeb Norge AS. Les orientering fra revisor her

Chat med EWEN