Ordre hvert 22 sekund for Hval Sjokolade

Etter brennpunktprogrammet på NRK om Hval Sjokolades utfordringer med å få innpass hos dagligvarekjedene, har sjokoladefabrikken i Sandefjord opplevd enorm pågang. I tett samarbeid med BK.no lanserte vi ny nettbutikk for hval med braksuksess.

Sammen med vår samarbeidspartner Raskesider.no klarte vi å håndtere en enorm trafikkpågang de første dagene etter lansering. Resultatet viste at HVAL Sjokolade hadde utrolige 1 ordre hvert 22 sekund i et døgn etter lansering – noe som er ekstreme tall for en helt ny nettbutikk.

Mobiltilpasset betaling med scanningfunksjon

Nettbutikken ble levert med det helt nye og mobiltilpassede betalingsvinduet fra PayEx Norge. PayEx har utviklet en helt ny betalingsside for å levere den beste kundeopplevelsen og konverteringsgraden, uansett om man bruker mobil, nettbrett eller datamaskin.

E-commerce vokser sammen med M-commerce: Stadig flere kunder velger å gjøre hele eller deler av sin handel på mobil og nettbrett. En betalingsside som ikke tilpasser seg kundens skjermstørrelse og funksjonalitet kan fort oppleves som klønete å bruke, og kan føre til at noen kunder velger å avbryte hele betalingsprosessen.

Det er både interessant og gledelig at drøye 40% av ordrene hos HVAL ble bestilt og betalt gjennom mobil. I tillegg er det flere som har tatt i bruk den nye løsningen for scanning av VISA kort slik at betalingen blir enda mer effektiv.

Hvalpost rett hjem i postkassen gjennom effektiv logistikkhåndtering

BK.no har levert spesialtilpasset fraktemballasje slik at sendingen kan leveres rett hjem i postkassen til forbrukerne. Nettbutikken ble også levert med integrasjon mot EDI systemet fra Logistra.

I det øyeblikk HVAL fullfører en ordre i nettbutikkens kontrollpanel kommer fraktetikkett automatisk ut på printeren. I tillegg overføres automatisk fraktinformasjon til transportør som får beskjed om at sendingen er klart for henting hos HVAL.

Vi tror på en enklere hverdag gjennom transportadministrasjon på nett. Logistras EDI-system Cargonizer gir deg det du trenger der du er – du trenger kun internettilgang!

«Det var helt fantastisk å oppleve det fine arbeid EasyWeb Norge gjorde med vår nye hjemmeside som ble omskapt til en proff netthandels side som ble tatt imot av forbrukerne med storm. Gratulerer!»

Rune Forsberg, Hval Sjokoladefabrikk AS