Nettside

Building Material Corporation Trading AS (BMC)

BMC har vært en sikker samarbeidspartner siden 1987 og holder til i Tønsberg i Vestfold. Visste du at BMC har levert byggevarer til blant annet Anfield Stadium, Statoil Fornebu, Sørenga og Tjuvholmen?

Ny nettside / produktkatalog

Building Material Corporation Trading AS, bedre kjent som bare BMC Norge eller BMC, ønsket seg en mer funksjonell og moderne nettside.

Det var viktig for de å på en god måte vise frem alle produktene deres, at kunder enkelt finner dokumenter og brosjyrer, og at de fikk vise frem sine imponerende referansebygg.

EasyWeb Norge har jobbet med BMC på 2 tidligere prosjekter i House of Builders og HMH Cement og vi er glade for at de kom tilbake til oss når de skulle fornye sine egne nettsider!

Vi har tegnet design med fokus på enkel og tydelig navigasjon både på desktop og mobil, slik at brukere i alle aldre og ferdighetsnivåer enkelt skal kunne finne det de leter etter. Enten det er en dokumentasjon på vei til et byggeprosjekt eller inspirasjon til neste renoveringsprosjekt på hjemmebane. Også i produksjonen har dette vært fokus og vi har sammen med kunde hele tiden hatt i bakhodet at nettsiden skal være enkel og oversiktlig for alle brukere i ett bredt brukerspekter.

Linda Jensen i BMC sier følgende om samarbeidet:

Valget av Easyweb som leverandør var enkelt etter to tidligere samarbeid i konsernet. Nok en gang leverer de på tider, tilbakemeldinger og profesjonalitet i alle ledd.

Dersom du og din bedrift også ønsker å fremstå profesjonelt og attraktivt på nett – kontakt oss da vel, vi er her for å hjelpe deg!

LUKK

Be om et utforpliktende tilbud på

Nettside

Send oss e-post på support@ewn.no, ring oss på 33 48 10 00 eller fyll ut skjemaet under.