Nettbutikk

Claricell

Claricell Pharma AS selger kosttilskudd med klinisk bevist effekt på immunforsvaret. Produktene deres er populære blant annet i UK og Irland, og de ønsker nå å satse i Norge.

Nettbutikk, design og lagerstyring

Med overnevnte mål tok Claricell kontakt med oss i EasyWeb.
Dette endte med et samarbeid som inkluderer både ny digital profil, ny nettbutikk og integrasjon mot BK Logistikks lagersystem – alt levert fra oss i EasyWeb Norge.

 

Claricell har 4 produkter, hvor 3 av de tilbys på abonnement, slik at man på enten månedlig eller kvartalsvis basis får automatisk levert sitt forbruk hjem i postkassa. Nettbutikken er full-integrert med BK Logistikk og har betalingsløsning fra Klarna.

Alle produkter i Claricell-serien er fremstilt i henhold til de strengeste kvalitetsnormer og er basert på 100% naturlige ingredienser. Claricell er et supplement til et sunt og variert kosthold i kombinasjon til en aktiv livsstil.

 

Charlotte Hansson, markedsansvarlig i Claricell Pharma AS sier følgende om samarbeidet:

Vi tok kontakt med EasyWeb da vi ønsket å lage en kombinert nettside og nettbutikk med det lille ekstra for våre Claricell produkter. Vi har vært svært fornøyde med prosessen og nå meget godt fornøyde med resultatet. Easyweb har innfridd alle sine løfter og vært løsningsorienterte og kreative fra første dag.

Claricell Pharma AS har flere kommende prosjekter, og det vil være en selvfølge å fortsette med EasyWeb.

LUKK

Be om et utforpliktende tilbud på

Nettbutikk

Send oss e-post på support@ewn.no, ring oss på 33 48 10 00 eller fyll ut skjemaet under.