Nettbutikk

Krifon AS

Moderne nettbutikk for forhandlere med masse avansert funksjonalitet og integrasjon mot PIM og ERP-system.

Leverandør til landets største kjeder

Krifon er en leverandør av moderne kvalitetsprodukter til hjem og hage. Har du handlet i noen av landets største kjeder og butikker for hage og fritid har du mest sannsynlig sett opptil flere Krifon-produkter.

Krifon kom til oss med et ønske om å fornye seg og sin digitale profil. I tillegg hadde de et mål om å få flere av sine forhandlere til å handle sine varer på nett – og samtidig beholde fleksibilitet og dynamikk for sine kunder som om de handlet rett fra en selger de kjente godt fra før.

Som leverandør har Krifon store mengder produkter og forskjellige kolleksjoner (kataloger) for hver sesong. For å på en enkel og oversiktlig måte kunne administrere de store mengdene produkter og kataloger har Krifon et PIM-verktøy fra Integrasjonssystemer (iSYS) i bunnen – dette er fullintegrert med den nye nettbutikken slik at alt av produkt og produktkategori-håndtering foregår der.

Vi har jobbet tett med både Integrasjonssystemer AS og Krifon i dette prosjektet.

Andreas Fon, daglig leder i Krifon AS, sier følgende om prosessen med ny nettbutikk:

Vi må si oss veldig fornøyd med den nye nettbutikken Easyweb Norge har utviklet for oss. Et teknisk vanskelig prosjekt, med koordinering og integrasjon med en annen av våre IT-leverandører, iSYS.

Flyttingen av nettbutikken over på en standardisert, men samtidig fleksibel plattform som WooCommerce, med katalog, produkt og ordre integrasjon mot ERP og PIM systemene sparer oss for mye tid. Samtidig som det gir oss flere muligheter, attpåtil i et moderne design tilpasset den grafiske profilen vår

Gaute og EasyWeb Norge loset oss gjennom det store og relativt lange prosjektet med fremdriftsplaner, lanseringsdato, koordineringsmøter og oppfølgingssamtaler på en profesjonell måte. Vi ble imponert over tekniske og kreative løsninger de kom på underveis, som gjorde jobben enklere og ga et godt resultat.

Med et genuint pågangsmot, tilgjengelighet og ønske om å utvikle gode løsninger for kunden anbefaler vi gjerne Easyweb Norge til andre

LUKK

Be om et utforpliktende tilbud på

Nettbutikk

Send oss e-post på support@ewn.no, ring oss på 33 48 10 00 eller fyll ut skjemaet under.