Krifon.no

Moderne nettbutikk for forhandlere med masse avansert funksjonalitet og integrasjon mot PIM og ERP-system.

Krifon er en leverandør av moderne kvalitetsprodukter til hjem og hage. Har du handlet i noen av landets største kjeder og butikker for hage og fritid har du mest sannsynlig sett opptil flere Krifon-produkter.

Krifon kom til oss med et ønske om å fornye seg og sin digitale profil. I tillegg hadde de et mål om å få flere av sine forhandlere til å handle sine varer på nett – og samtidig beholde fleksibilitet og dynamikk for sine kunder som om de handlet rett fra en selger de kjente godt fra før.

Som leverandør har Krifon store mengder produkter og forskjellige kolleksjoner (kataloger) for hver sesong.  For å på en enkel og oversiktlig måte kunne administrere de store mengdene produkter og kataloger har Krifon et PIM-verktøy fra Integrasjonssystemer (iSYS) i bunnen – dette er fullintegrert med den nye nettbutikken slik at alt av produkt og produktkategori-håndtering foregår der.

Krifon.no er en av de mest teknisk avanserte løsningen vi har levert så langt. Mye av funksjonaliteten på siden er forbeholdt forhandlere, som gjør at man må logge inn for å se den, noe som betyr at mange av dere som leser dette ikke får testet det i praksis.

Kort oppsummert består nye Krifon.no av følgende funksjonalitet:

  • Skreddersydd design optimalisert for mobil og tablet i tillegg til desktop.
  • Fullintegrering med iSYS FEED (PIM-verktøy) for håndtering av produkter og produktkategorier.
  • Forskjellige prislister for forskjellige kataloger (hovedkategorier), bruker-roller og produkter.
  • Fullintegrasjon mot ERP-system via iSYS sin integrasjons-motor iBridge.
  • «Containerordre»: Mulighet for å handle noen utvalgte varer i nettbutikk i «bulk» til en annen pris og valuta enn den som brukes i «vanlig» nettbutikk.
  • Forskjellige lagerstatuser og forventet lagerdato, forhåndsbestilling, lagervarer etc. som kan styres enten på katalog-, bruker- eller produkt-nivå.
  • Blogg med mulighet for å knytte opp produkter som nevnes i bloggposten.
  • Forside med fleksibel forsidemodul for enkel administrasjon og mulighet for å presentere forskjellige kataloger på forskjellig måte.
  • «Fargevelger» som gjør det mulig å bytte farge og sånn sett endre designet på hele nettbutikken basert på årstid / sesong.
  • «Forhandlermodul» der kunder kan finne sin nærmeste forhandler.

Vi har jobbet tett med både Integrasjonssystemer AS og Krifon i dette prosjektet.
Andreas Fon i Krifon AS sier følgende om prosessen med ny nettbutikk:

Vi må si oss veldig fornøyd med den nye nettbutikken Easyweb Norge har utviklet for oss. Et teknisk vanskelig prosjekt, med koordinering og integrasjon med en annen av våre IT-leverandører, iSYS.

Flyttingen av nettbutikken over på en standardisert, men samtidig fleksibel plattform som WooCommerce, med katalog, produkt og ordre integrasjon mot ERP og PIM systemene sparer oss for mye tid. Samtidig som det gir oss flere muligheter, attpåtil i et moderne design tilpasset den grafiske profilen vår

Gaute og EasyWeb Norge loset oss gjennom det store og relativt lange prosjektet med fremdriftsplaner, lanseringsdato, koordineringsmøter og oppfølgingssamtaler på en profesjonell måte. Vi ble imponert over tekniske og kreative løsninger de kom på underveis, som gjorde jobben enklere og ga et godt resultat.

Med et genuint pågangsmot, tilgjengelighet og ønske om å utvikle gode løsninger for kunden anbefaler vi gjerne Easyweb Norge til andre

Trenger du eller din bedrift hjelp med ny digital profil? Sliter dere med å få systemene deres til å snakke sammen? Eller ønsker du «bare» å selge (mer) på nett?

Kontakt oss gjerne, vi er her for å hjelpe deg!

Chat med EWEN