Look By Norway

Vesker og makeup på nett!

Look By Norway er en Norsk nettbutikk og varemerke som tilbyr vesker, make-up og accessories.

Look By Norway ønsket seg en ny nettbutikk med et moderne, stilrent og «delikat» design. I tillegg til at den skulle være pen å se på ønsket de også at kundene enkelt skulle kunne navigere seg rundt og finne det de ønsket seg. Når varen først ble funnet skulle veien til konvertering være kort – og muligheten for «oppsalg av relevante produkter / tilbehør» var viktig. Til sist var mobil-tilpasning noe som sto høyt på lista deres.

Administrering av nettbutikken ønsket de å gjøre det så enkelt som mulig for seg selv, samt å få ordre automatisk oversendt till sitt ERP-system for å forenkle regnskapsføring og andre administrative nødvendigheter i en nettbutikk.

Dette  løste vi ved å designe en skreddersydd nettbutikk med en rekke funksjoner, blant annet:

  • Skreddersydd design med fokus på smarte og konverterings-vennlige løsninger på alle plattformer, også mobil
  • Oppsalgsmodul i sidebar som kommer opp når en vare blir kjøpt med mulighet for å knytte opp relevante oppsalgsprodukter for hvert produkt
  • En rekke tilbudsmuligheter (avansert X for Y rabatt på kategorinivå, 3 for 2 på alle varer – alt med tilhørende badger for å tydeliggjøre tilbudet), samt mulighet for å masseredigere produkter
  • Konverteringsvennlig betalingsløsning fra Klarna (Klarna Checkout)
  • Integrasjon mot ERP systemet 247Office
  • Toveisintegrasjon mot Logistra for effektiv og enkel logistikkhåndtering (egenutviklet plugin – les mer HER)
  • Mulighet for å sette sammen «pakker» ved å «bundle» produkter

Ta deg en titt på nettbutikken – og kontakt oss gjerne dersom du eller din bedrift vurderer å starte med eller lage ny nettbutikk!

Chat med EWEN