Norsk Elektro Kontroll AS

Norsk Elektro Kontroll AS hadde ønske om å forbedre måten de fremstod på nett – og samtidig ha muligheten til å kommunisere med kunder (eksisterende og potensielle) på en mer effektiv og moderne måte en tidligere.

Dette løste vi ved å lage en ny, mobil og tablet-tilpasset, nettside med presentasjon av tjenestene deres og nyheter / blogg-innlegg i fokus. Vi hadde også fokus på legge tilrette for generering av leads ved å ha tydelige kontaktpunkter på alle landingssider.

Nettsiden er også integrert med nyhetsbrevstjenesten MailChimp, noe som innebærer at alle som melder seg på deres nyhetsbrev automatisk legges til i deres nye nyhetsbrevsliste.
I MailChimp har vi også satt opp nyhetsbrevs-templater i tråd med designet på den nye nettsiden der kunden selv kan fylle inn med ønsket innhold og enkelt sende ut til sine abonnenter.

Trenger du hjelp til hvordan du eller din bedrift fremstår på nett? Eller vil du vite mer om hvordan du effektivt og enkelt kan kommunisere med kunder og potensielle kunder på nett?
Kontakt oss da vel!

Chat med EWEN