Rocky Road AS

Forhandler av gode opplevelser på hjul!

Rocky Road AS er et navn som er nytt for de fleste.

Allikevel har de solid tilknytning til, og ikke minst bøttevis med relevant erfaring fra Sandefjord og Sandefjords-kunder. Daglig leder og primus motor Petter Blaasvær har i en mannsalder skrudd på sykler og rulleski, eller sørget for at skiene til Sandefjordinger er klare for vinteren.

Nå har han valgt å ta opp dette igjen og satser for fullt på ting som ruller; hovedsakelig el-sykler og rulleski.

«Rocky Roads hovedprodukt er elektriske sykler. Vi er en av EVO Elsykler sine forhandlere og selger europeiske kvalitetselsykler fra engasjerte og seriøse produsenter som spanske Emotion, tyske Riese & Müller og franske Moustache. For oss i Rocky Road betyr kvalitet pålitelig teknologi og lang levetid. Mindre skuffelser. Økt anvendelighet. Alle våre el-sykler har en designmessig snert som det swinger av. Vi selger dem med lystgaranti. Lyst til å sykle oftere og lengre enn planlagt. Det er derfor vi sier at Rocky Road er forhandler av gode opplevelser på hjul.»

Nettsiden har som alltid fokus på konverteringer med kontaktskjemaer på alle landingssider, så vel som tydelig kontaktiformasjon  ellers.

Ellers inneholder den blant annet;

  • Skreddersydd design og mobil- og tablet-tilpasning
  • Produktoversikt med alle EL-sykler og rulleski som føres + enkel konvertering / henvendelse via kontaktskjema i sidebar
  • Arrangementer med mulighet for å legge opp faste og kommende arrangementer
  • Verksted-sider med kontakt-skjema i sidebar
  • Sticky «Ring Oss» footer på mobil

Sjekk ut den nye nettsiden og ikke minst kontakt oss gjerne dersom du også ønsker deg nye nettsider! 🙂

Chat med EWEN