Sandefjord sykkelfestival

Sykkelfest i Sandefjord 28. og 29. juli

Vi har levert enkel logojustering, digital markedsføring og ny nettside for Sandefjord Sykkelfestival. Sommerens store sykkelfest i Sandefjord sentrum.

Sandefjord Sykkelfestival er en av sommerens store «happenings» i Sandefjord med et tettpakket program og hele 4 forskjellige sykkelritt på en helg;

Moroa begynner med Sandefjord Petit Prix som er landes største barne- og ungdomsritt med opp mot 600 håpefulle barn og unge til start.

Sandefjord Grand Prix «sykkelsportens formel 1» får dere sjansen til å se «TV-heltene» vi kjenner fra Tour de France, Paris Roubaix og andre stor-ritt på nært hold i kjente Sandefjords-gater. Hvem vet – kanskje kan lokale helter som Ken-Levi Eikeland og Marius Blålid gi heltidsproffene konkurranse – og kanskje stikke av med seieren? Uansett vil Sandefjord Grand Prix være noe av det mest spennende du kan oppleve sett i fra et sykkel-perspektiv. Rundløypa er på cirka 1,5 kilometer – og syklistene vil ha hastigheter opp mot «spinnville» 70-80 km/t gjennom svingene i byens gater!

Lørdag morgen står Sandefjord Grand Tour på programmet. Nytt av året er at dette rittet har fått status som Norges Cup. Dette betyr at landets beste seniorer og juniorer stiller til start for å kjempe om den gule ledertrøya. Det forventes cirka 500 deltakere fra hele landet – og «tusener på tusener» av tilskuere vil bidra til god stemning langs løypa. Løypa er cirka 15 kilometer lang og går blant annet over Mokollen og gjennom trange sentrumsgater.

Det hele avsluttes med Sandefjord Grand Classic lørdag ettermiddag; her vil du se gamle og unge helter med sykler og utstyr fra det glade 70- og 80-tall. Rittet er uten tidtakning – da  det viktigste her er å ta seg godt ut, i riktig tidsånd.

Chat med EWEN