Tilbakemeldinger

Vi er opptatt av å få tilbakemeldinger fra kunder etter utført arbeid. Vi har som mål at hver leveranse skal føre til minimum en ny kunde. Kontakt oss her! 

Trustpilot Sitat ikon

Thomas Leker

Super hyggelige og flinke folk! Anbefales på det sterkeste! 😀

Thomas, Thomas Leker
Trustpilot Sitat ikon

ABB

Fra første stund har EasyWeb stått på for å hjelpe oss å modernisere og videreutvikle abblvp.no. EasyWeb jobber planmessig og målbevisst og har gitt mange gode råd og forslag til løsninger underveis. Noen utfordringer er det naturlig at vi har støtt på i et såpass stort prosjekt, men de har jobbet iherdig for at søkemotoren skulle bli slik vi ønsket. I tillegg viser de engasjement og er hyggelige å jobbe sammen med og vi er strålende fornøyd med resultatet.

ABB Electrification Norway AS
Trustpilot Sitat ikon

Hunderfossen

Easyweb har under hele prosessen utvist utmerket struktur og høy gjennomføringsevne, samtidig som de har ivaretatt nødvendig fleksibilitet og vært pragmatiske som følge av begrensninger fra andre leverandører. Vi ser frem til videre samarbeid, og kan anbefale Easyweb på det sterkeste.

Markedssjef, Hunderfossen Eventyrpark
Trustpilot Sitat ikon

Filmweb

Det har vært en glede å samarbeide med Easyweb. Gaute og resten av teamet er engasjerte, effektive og har høy kompetanse. Vi er strålende fornøyde med både resultatet og kommunikasjonen!

Produktansvarlig, Norgesbilletten
Trustpilot Sitat ikon

Hageglede

Prosessen har vært ryddig, og en tidlig skissert fremdriftsplan ble overholdt frem mot lansering. Hos EasyWeb Norge har vi hatt kontakt med en og samme prosjektleder gjennom hele prosjektet, som forøvrig har vært tilgjengelig for spørsmål til stort sett alle døgnets tider gjennom hele prosessen. Dette har vært forutsigbart og verdifullt. God prosjektledelse hos EWN, som virkelig tok eierskap til prosjektet, har sørget for at vi i Hageglede har følt at våre ønsker og behov har blitt godt ivaretatt gjennom prosessen. Også ovenfor tredjepartssystemer med integrasjon mot nettbutikken.
Daglig leder, Hageglede.no
Trustpilot Sitat ikon

Skogstad Sport

EasyWeb Norge har engasjement og kundeservice på et høyt nivå. De er løsningsoriente, har høy kompetanse, tar eierskap, er effektive og kommer kontinuerlig med bedre løsninger.

Nataly S. Løkkeberg
Trustpilot Sitat ikon

LOG AS

Bra oppfølging. Tar eierskap til prosjektet. Vi anbefaler EWN!

 

Christian Sørum
Trustpilot Sitat ikon

Mestergull

Et prosjekt som dette pågår over langt tid og det er viktig at noen tar ansvar for å holde alle trådene samlet og for å sikre fremdrift. For oss var det naturlig å gi EasyWeb denne rollen. De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette.

Greger Hansen
Trustpilot Sitat ikon

Askjems Camping-Center AS

Vi har opplevd samarbeidet med EasyWeb veldig positivt. De leverer raskt, svarer raskt og hyggelig på henvendelser, og har vært veldig «på» gjennom hele prosessen. Når det har dukket opp uforutsette ting, eller ønsker vi ikke hadde notert på ønskelista vår fra start, har de vært raske til å respondere og vi har fått løst alle våre utfordringer fortløpende.

Mina Kleppan
Trustpilot Sitat ikon

Jotron

Vi har nettopp lansert vår nye nettside. Vi er veldig fornøyd med å ha valgt EasyWeb Norge som vår samarbeidspartner i dette prosjektet. EasyWeb har gitt oss innspill om det nyeste og beste innen webdesign både teknisk og visuelt. Flott service og vi føler at vi er i trygge hender!

Hege Meinich
Trustpilot Sitat ikon

SåLett Data

Vi er godt fornøyd med måten Easyweb Norge har hjulpet oss fra start til mål med ny nettside. De er flinke til å holde dialog underveis i prosessen og de har tydelig fokus på søkemotoroptimalisering og synlighet på nett – noe som er viktig for oss. Vi kan trygt anbefale Easyweb Norge sine tjenester.

Morten Lie Kristoffersen
Trustpilot Sitat ikon

Vera Tank

Effektive, løsningsorienterte, innsikt, hyggelige, gjennomfører til avtalt pris og tidsfrist.

Trine Buer
Trustpilot Sitat ikon

Jotun

Stor takk til EasyWeb Norge for utviklingen av en effektiv og brukervennlig webshop.

Bjørg Bakke Andersen
Trustpilot Sitat ikon

Norva24

EasyWeb leverer kvalitet i alle ledd! Anbefales på det sterkeste!

Øystein Ulsnæs
Trustpilot Sitat ikon

Symposium Wines

Eksepsjonelt bra oppfølging og dyktige fagfolk. Punktum.

Sebastian Bredal
Trustpilot Sitat ikon

Hasås AS

EasyWeb har utviklet vår nettside, og vi er godt fornøyd med resultatet. De har vært raske med tilbakemeldinger og gjennomføring, og har gitt god oppfølging underveis.

Elin Hasås
Trustpilot Sitat ikon

Nextcom Evolution AS

EWN har vært på ballen fra start til mål. Vi er veldig fornøyd med hele prosessen og den formidable servicen vi har fått!

Thomas Wolf
Trustpilot Sitat ikon

Elis Elektro

Vi er veldig fornøyd med hele prosessen, samarbeidet mellom Integrasjonssystemer, EasyWeb og oss.

EasyWeb har vært profesjonelle, fleksible og faglig veldig dyktige hele veien. Veldig trygt og ha de med på laget under en såpass stor prosess det er å få opp en PIM-løsning og nye hjemmesider.
Alle fremtidige produktoppdateringer trenger vi nå kun å gjøre in PIM-systemet, for at hjemmesiden skal oppdateres. Dette sparer oss for mye tid i fremtiden.

Takk for samarbeidet så langt.

Nanna Wister
Trustpilot Sitat ikon

Lundhs

For oss i Lundhs så har det vært viktig å finne en dyktig samarbeidspartner som kunne bistå oss og gi oss råd rundt alt som må på plass i forbindelse med åpningen av vår nye nettbutikk. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med EasyWeb Norge og er spesielt imponert over den høye servicegraden og raske responstiden.

Hege Lundh
Trustpilot Sitat ikon

Stansefabrikken

Setter seg godt inn i vår bedrift og løser oppgaver basert på vår egen kompetanse og vårt marked. Tilgjengelige alltid!

Anders Besvold Hansen
Trustpilot Sitat ikon

BMC Norge AS

Valget av Easyweb som leverandør var enkelt etter to tidligere samarbeid i konsernet. Nok en gang leverer de på tider, tilbakemeldinger og profesjonalitet i alle ledd.

Linda Jensen
Trustpilot Sitat ikon

Gjertsen Sport

Har blitt veldig godt mottatt og de ansatte i dette firmaet virker som om de har full kontroll på hva de skal levere oss. Vi har blitt informert hele tiden om prosessen og det har vært en meget god opplevelse for oss i forhold til vår siste leverandør. Med den glimrende oppfølgingen vi har fått og aldri noe nedetid på våre sider, så får de nå 5* av oss. Skulle gjerne gitt dem flere. Kan så absolutt anbefale EasyWeb Norge. ENESTÅENDE.

Bjørn Gjertsen
Trustpilot Sitat ikon

EcoOnline

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med EasyWeb Norge i over tre år, og det har vært en fantastisk opplevelse! I EWN jobber det utelukkende dyktige og dedikerte folk, som alltid stiller opp for å hjelpe deg. Når du jobber med digital markedsføring er det essensielt å kunne stole på at valgte partner holder seg oppdatert på alle endringene som skjer innen et fagfelt i kontinuerlig endring. Hos Easy Web Norge kan du være trygg på at ingenting står stille!

Helene Melby Brodersen
Trustpilot Sitat ikon

Hastadklev AS

EasyWeb leverer bra kvalitet, holder avtaler og er oppriktig interessert i at kundene sine skal lykkes på nett!

Jan Gunnar Ødegård
Trustpilot Sitat ikon

Celcius AS

De har gjort en bra jobb med web siden og de følger opp ifht besøk og leads, er kreative ifht. hva som må gjøres for at vi skal øke salget.

Erik Pettersen
Trustpilot Sitat ikon

Claricell

Vi har vært svært fornøyde med prosessen og nå meget godt fornøyde med resultatet. Easyweb har innfridd alle sine løfter og vært løsningsorienterte og kreative fra første dag.

Charlotte Hansson
Trustpilot Sitat ikon

Tide System AS

Bra jobb utført av EasyWeb på vårt prosjekt. God service og god rådgivning kombinert med svært hyggelig folk.

Morgan Henrik Lunde
Trustpilot Sitat ikon

HMH Cement AS

EasyWeb sto til forventningene! Var ekstremt flinke til og holde fremdriften oppe og leverte til avtalt tid. Kan klart anbefale deres tjenester.

Per Åge Magnussen