Google AdWords: Søkenettverket

Google AdWords eller såkalt betalt søk er en tjenesten som tillater deg å bli synlig på de produktene og tjenestene du selv ønsker. Det finnes mange aktører i markedet og det er lett å gå seg bort i jungelen av bedrifter som tilbyr dette.

95% av alle nordmenn bruker Google til søk. Derfor kan AdWords – hvis du bruker det riktig være en av dine mest lønnsomme markedsføringskanaler. Google AdWords er et komplekst system, om du bruker det føre til store lekkasjer i ditt markedsbudsjett.

Som kunde bør du være bevisst når du velger hvilket byrå som skal styre dine markedskampanjer i Google. Her er en sjekkliste du bør krysse av før du velger ditt synlighetsbyrå.

  • Er byrået Google Partner?
  • Har de de riktige sertifiseringene til å styre akkurat min konto?
  • Kan de vise til vellykkede referanser?

Etter å ha byttet til EasyWeb Norge som vår partner på Google AdWords, har vi fått stor nedgang i kostnad pr Konvertering uten å bruke mer penger eller merke nedgang i salg. Vi er kongelig fornøyde!

 Bjørn Aage Bredal – Bilpleiekongen AS

Som bedrift ønsker vi alltid det beste for våre kunder. Vi har dine verdier i fokus. Vi oppleves som en aktør som jobber sammen med deg for å nå de målene vi sammen blir enige om.

 

 

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!