Google My Business

Google My Business blir stadig viktigere for deg som kunde. Google My Business plasserer din bedriftsinfo i Google Søk , Google Maps og på Google+ så kunder enkelt kan finne deg uavhengig av hvilken enhet du er på.

Har du en god og riktig oppsatt Google My Business – profil vil dette gi kunden riktig info til riktig tid, enten om det skal finne veibeskrivleser til din bedrift, åpningstider i butikk eller rett og slett bare et telefonnummer. Google My Business kan brukes til å motta rangeringer og tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt eller brukt ditt produkt.

En Google My Businesskonto er alltid knyttet opp mot en tjeneste eller produktservice, eksemplevis:

  • Webdesigner
  • Bilpleie
  • Tannlege
  • Vaskehjelp
  • Trykkeri
  • etc.

Skjermbilde 2016-03-17 kl. 10.39.18

Har du en godt utarbeidet Google My Business profil er det stor sannsynlighet for at akkurat din profil dukket opp når noen søker etter dine tjenester. Kombinerer du dette med annonsering på samme produkt øker du sannsynligheten for å nettopp ditt nettsted er det som blir besøkt. Google My Business koster pr i dag ingen ting annet et tiden du bruker for å sette den opp. Vi anbefaler alle som eier, driver eller har en virksomhet å sette opp en slik konto.

Du kan enkelt sette opp en slik konto selv. Har du derimot ikke tid eller klarer å sette den opp, hjelper vi deg gjerne med dette.

 

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!