Logistra Cargonizer for WooCommerce

Vi har gjort det enklere og mer effektivt for deg som driver nettbutikk i WooCommerce. Med vår egenutviklede integrasjon mot Logistra vil både du og kundene dine oppleve en enklere logistikkhåndtering i WooCommerce.

  • Spar verdifull tid – Få full kontroll på sendingene dine og la kunde spore forsendelsen ved hjelp av ett tastetrykk.
  • Automatisk utskrift – Fraktetikkett med leveringsadresse og fraktprodukt skrives automatisk når du fullfører en ordre i WooCommerce.
  • Sporing / EDI – Både du og kunden kan enkelt spore forsendelse i nettbutikken. Transportør kan hente sendingen(e) så fort du bestiller henting
  • Gratis frakt funksjon – Ønsker du å tilby gratis frakt over et visst beløp kan du visuelt illustrere hvor mye kunden må handle for før man har gratis frakt
  • Ulik fraktpris på brukerroller – Modulen har støtte for å sette spesialpriser på hver enkelt fraktmetode på de ulike brukerrollene i Woocommerce.
  • Sporingslink på e-post – Modulen legger til forsendelsens sporingslink i «fullført ordre» e-posten som sendes til kunden.

Logistra Cargonizer har støtte for de fleste og mest kjente transportørerene i Norge (Posten, Bring, Postbord, DB Schenker etc.)

BESTILL HER

Kontakt oss eller les mer på logistra4woocommerce.no

 

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!