Nettbutikk i WooCommerce

Over 80% av nordmenn har nå gjennomført en handel på nett. EasyWeb Norge har utviklet mange nettbutikker. Vi hjelper deg å sette sammen en god, brukervennlig og effektiv nettbutikk basert dine innspill og våre anbefalinger.

Stor takk til EasyWeb Norge for utviklingen av en effektiv og brukervennlig webshop.

– Jotun AS

Det er flere ting du bør tenke på:

  • Du bør ha en KLAR STRATEGI på hva du vil, hva ditt konsept er, og hvilke type kunder du er ute etter. Hva er målet med de ulike sidene i nettbutikken din? Hva skal du formidle?

  • Sørg for at nettbutikken din er brukervennlig. Sett FORBRUKEREN i fokus; hva er det de søker etter, hva er det de vil ha, og hva er det de ser etter?

  • Sørg for informative PRODUKTSIDER. Det er viktig at kunden får tilstrekkelig informasjon om varens kvaliteter, pris, eventuelt tilbehør, størrelser, og gjerne hva andre kunder mener om produktet.  Gode bilder av produktet er også avgjørende.
  • LEVERANSE og transportør er sentralt. Husk også at en handel er ikke gjennomført før kunden går ut av butikken med produktet i hånden. På samme måte er ikke netthandelskjøpet ferdig før kunden har fått varen og er fornøyd. Levering er derfor en helt avgjørende del av netthandelsopplevelsen, og transportøren blir butikkens forlengede arm.

 

Konvertering (salg) i fokus
Nettbutikken skal selge mest mulig – vi må utforme design og funksjoner slik at flest mulig besøkende fører til handel, ikke bare et besøk.

Design og funksjonalitet – alt er mulig
Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet.

Brukernes tilbakemeldinger er viktig
Vi brukertester nettbutikken før leveranse! Nettbutikken skal levere deg omsetning – det kan vi utforme best ved å lytte til brukerne av nettstedet. Det er viktig at brukerne synes nettstedet er brukervennlig og enkel i bruk.

Integrasjon
Det kan være effektivt at nettbutikken snakker dine systemer. Vi hjelper deg med å integrere nettbutikken mot ditt ordre-, regnskap-, crm- og/eller logistikk systemet ditt. Les mer om integrasjonsmuligheter her.

WooCommerce – for enkel redigering og publisering
WordPress er verdens mest brukte publiserings og redigeringssystem. Enkelt i bruk.

Rådgivning og opplæring
Vi ønsker i samarbeid med deg å utarbeide skissene og interaksjonsdesignet slik at vi sikrer utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som generere penger kasse. Vi bistår med opplæring i redigering- og publiseringssystemet.

God kontroll på kode
«Kundelaget»  utvikles alltid fra bunnen av. Vi logger all kode og har alltid back-up.

Sikker drift og rask support
Vi drifter og supporterer alle våre egenutviklede løsninger. For å sikre at nettbutikken ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din. Gjennom vår driftsavtale og Performance Rapport får du nettopp dette

Vi stilte mange krav, og forventningene var høye når vi ba om ny og bedre løsning. EasyWeb Norge var med i hele prosessen fra planlegging til lansering. I hele prosessen opplevde vi et åpent, løsningsorientert team, som alltid så etter løsninger, fremfor å forklare oss hva utfordringen var. Vi kom i mål med alle våre ønsker, og har lagt et godt grunnlag for videre vekst!

– Bilpleiekongen AS

Chat med EWEN