Nettbutikk i WooCommerce

WooCommerce har på kort tid vokst til å bli verdens mest utbredte nettbutikkplattform – en brukervennlig plattform med høy fleksibilitet. Både små og store aktører med komplekse integrasjoner bruker i dag plattformen.

Strategi

Når du skal starte nettbutikk bør ha en strategi på hva du vil, hva ditt konsept er, og hvilke type kunder du er ute etter.

Gode produktbilder er viktig

Vi vil, sammen med deg, sørge for at nettbutikken din er brukervennlig og at at du har informative produktsider. Det er viktig at kunden får tilstrekkelig informasjon om varens kvaliteter, pris, eventuelt tilbehør, størrelser, og gjerne hva andre kunder mener om produktet.

Gode bilder av produktet er ofte avgjørende for om kunde kjøper eller ikke.

De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette.

Mestergull.no

Konvertering (salg) i fokus

Nettbutikken skal selge mest mulig – det er vår jobb å utforme design og funksjoner slik at flest mulig besøkende fører til handel, ikke bare et besøk.

Design og funksjonalitet – alt er mulig

Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet. Vi har tilgang på gode designere og bistår også i en eventuell designprosess i forkant.

Valg av betalingløsning

Du står helt fritt til å velge betalingsløsning. Vi rådgir og anbefaler gjerne basert på hva og hvordan du skal selge. Vi kan integrere mot alle betalingsløsninger.

Nets, PayEx, Dibs, Klarna, Vipps, Bambora og Apple Pay er noen eksempler. Du kan lese mer om Vipps og Klarna her.

Brukernes tilbakemeldinger er viktig

Vi brukertester gjerne nettbutikken før leveranse. Nettbutikken skal levere deg omsetning – vi mener at den beste måten å sikre dette på er ved å lytte til brukerne av nettstedet. Det er viktig at brukerne synes nettstedet er brukervennlig og enkel i bruk, samt at de føler at det er trygt å handle.

WooCommerce – for enkel redigering og publisering

WordPress og Woocommerce er en av verdens mest brukte publiserings og redigeringssystem (CMS). Det er en fleksibel plattform som er enkel i bruk.

Vi bistår gjerne med opplæring i redigering- og publiseringssystemet dersom du skulle ha behov for det.

Kontroll på kode, sikker drift og rask support

Hos oss utvikles alltid koden fra bunnen av, og er alltid kundens eiendel i våre prosjekter. Vi logger all kode som produseres og har alltid back-up.

Vi drifter og supporterer alle våre egenutviklede løsninger. For å sikre at nettbutikken ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din.

LUKK

Be om et utforpliktende tilbud på

Nettbutikk i WooCommerce

Send oss e-post på support@ewn.no, ring oss på 33 48 10 00 eller fyll ut skjemaet under.