Nettbutikk i WooCommerce

WooCommerce har på kort tid vokst til å bli verdens mest utbredte nettbutikkplattform – en brukervennlig plattform med høy fleksibilitet. Både små og store aktører med komplekse integrasjoner bruker i dag plattformen.

Konvertering (salg) i fokus

Det aller viktigste er nettbutikken genererer mest mulig salg – det er vår jobb å utforme design og funksjoner slik at flest mulig av besøkende ender med å legge ordre. Det er mange små og store ting det er viktig å passe på ved utvikling av en ny nettbutikk.

Strategi

Når du skal starte nettbutikk bør ha en strategi på hva du vil, hva ditt konsept er, og hvilke type kunder du er ute etter.

Gode produktbilder er viktig

Vi vil, sammen med deg, sørge for at nettbutikken din er brukervennlig og at at du har informative produktsider. Det er viktig at kunden får tilstrekkelig informasjon om varens kvaliteter, pris, eventuelt tilbehør, størrelser, og gjerne hva andre kunder mener om produktet.

Gode bilder av produktet er ofte avgjørende for om kunde kjøper eller ikke.

De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette.

Mestergull.no

Design, funksjonalitet og integrasjon – alt er mulig

Vi har svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av ønsket funksjonalitet. Vi har tilgang på gode digitale designere, og bistår gjerne i en eventuell designprosess.

De fleste prosjekter har behov for automatisk datautveksling. En god integrasjon kan gjøre hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst være kostnadsbesparende. Vi hjelper deg gjerne med å få nettsiden til å «snakke» med systemene dine. Våre løsninger er «åpne» og kan enkelt integreres mot andre.

Valg av betalingløsning

Du står helt fritt til å velge betalingsløsning. Vi rådgir og anbefaler gjerne basert på hva og hvordan du skal selge. Vi kan integrere mot alle betalingsløsninger.

Nets, PayEx, Dibs, Klarna, Vipps, Bambora og Apple Pay er noen eksempler. Du kan lese mer om Vipps og Klarna her.

Digital markedsføring er viktig!

Vi har bygget opp EasyWeb Norge rundt to kompetanseområder vi mener er avgjørende for å lykkes på nett, og som  fungere godt sammen.  Hos oss er det 5 meter mellom «utviklings- og markedsføringsavdelingen». De to kompetanseområdene drar nytte av hverandre i utforming av løsninger, og leveranse av digital markedsføring. Med en slik setup sikrer vi riktig fremdrift og muligheten for å utføre ting raskere.

Brukernes tilbakemeldinger er viktig

Vi brukertester gjerne nettbutikken før leveranse. Nettbutikken skal levere deg omsetning – vi mener at den beste måten å sikre dette på er ved å lytte til brukerne av nettstedet. Det er viktig at brukerne synes nettstedet er brukervennlig og enkel i bruk, samt at de føler at det er trygt å handle.

WooCommerce – for enkel redigering og publisering

WordPress og Woocommerce er en av verdens mest brukte publiserings og redigeringssystem (CMS). Det er en fleksibel plattform som er enkel i bruk.

Vi bistår gjerne med opplæring i redigering- og publiseringssystemet dersom du skulle ha behov for det.

Kontroll på kode, sikker drift og rask support

Hos oss utvikles alltid koden fra bunnen av, og er alltid kundens eiendel i våre prosjekter. Vi logger all kode som produseres og har alltid back-up.

Vi drifter og supporterer alle våre egenutviklede løsninger. For å sikre at nettbutikken ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din.

LUKK

Be om et utforpliktende tilbud på

Nettbutikk i WooCommerce

Send oss e-post på support@ewn.no, ring oss på 33 48 10 00 eller fyll ut skjemaet under.