Nettside i WordPress

Nettsiden er ofte kundens første møte med bedriften. Det er bedriftens førstelinje. Mange bestemmer seg allerede her om de skal kjøpe, be om et tilbud eller surfe videre. Har du råd til å ha en nettside eller en mobilversjon som ikke fungerer?

Nettside i Wordpress

Nettsiden skal gi besøkende en god brukeropplevelse. Det skal være lett å finne frem, ha et moderne og intuitivt design, den skal respondere raskt og må fungere godt på alle enheter – husk at vi nå er godt på vei fra mobile first til mobile only.

EasyWeb vet hva de driver med. De er dyktige i sitt fag, og gode sparringspartnere. Det går aldri lang tid før vi får svar på det vi lurer på – noe som gjør vår arbeidshverdag mye enklere. Vi er veldig fornøyd med at de hele tiden er på hugget, og kommer med relevante og gode forslag til hvordan vi bør gjøre ting annerledes for å få bedre resultater.

– Vaktmesterkompaniet AS

Konvertering i fokus
Den nye nettsiden din bør levere både deg og kunden verdi. Enten det er i form av leads, salg, eller det å finne informasjon enkelt. Vi blir sammen enig om hva nettsidens målsetning(er) er.

Brukernes tilbakemeldinger er viktig
Vi brukertester nettsiden før leveranse! Nettsiden skal levere verdi – det kan vi utforme best ved å lytte til brukerne av nettstedet, for så å legge til rette for salg, forespørsler og henvendelser til deg. Det er viktig at brukerne synes nettstedet er brukervennlig og enkel i bruk.

Design og funksjonalitet – alt er mulig
Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet.

WordPress – for enkel redigering og publisering
WordPress er verdens mest brukte publiserings og redigeringssystem. Enkelt i bruk.

Rådgivning og opplæring
Vi ønsker i samarbeid med deg å utarbeide skissene og interaksjonsdesignet slik at vi sikrer utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som leverer verdi. Vi bistår også med opplæring i redigering- og publiseringssystemet WordPress.

God kontroll på kode
«Kundelaget»  utvikles alltid fra bunnen av. Vi logger all kode og har alltid back-up.

Sikker drift og rask support
Vi drifter og supporterer alle våre egenutviklede løsninger. For å sikre at nettsiden ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din. Gjennom vår driftsavtale og Performance Rapport får du nettopp dette.

Chat med EWEN