Nettside i WordPress

WordPress er verdens mest brukte nettsideplattform – kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet. Nettsiden er ofte kundens første møte med bedriften din, og mange bestemmer seg allerede her om de tar kontakt eller leter videre.

Har du råd til å ha en nettside eller en mobilversjon som ikke fungerer?

Nettsiden skal gi besøkende en god brukeropplevelse. Det skal være lett å finne frem, den bør ha et moderne og intuitivt design, den skal respondere raskt og må fungere godt på mobil.

 

Husk at vi allerede er godt på vei fra mobile first til mobile only.

Konvertering i fokus

Den nye nettsiden din bør levere både deg og kunden verdi. Enten det er i form av leads, salg, eller det å enkelt finne informasjonen man søker. Vi blir sammen enig om hva nettsidens målsetning(er) er og bygger den basert på dette.

 

EasyWeb Norge leverer virkelig kvalitet i alle ledd! Anbefales på det sterkeste!

– Norva24.no

Brukernes tilbakemeldinger er viktig

Vi brukertester gjerne nettsiden før lansering! Nettsiden skal levere deg verdi – vi mener at den beste måten å sikre dette på er ved å lytte til brukerne av nettstedet. Det er viktig at brukerne synes nettstedet er brukervennlig, trygt, seriøst og enkelt å bruke.

Vi bruker ofte tilbakemeldinger fra faktiske brukere for å på en objektiv måte kunne optimalisere for å legge til rette for salg, forespørsler og henvendelser til deg.

Det er ikke så viktig hva vi (eller du) tenker og mener – det viktige er hva de som faktisk skal bruke nettsiden mener!

Design, funksjonalitet og integrasjon – alt er mulig

Vi har svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av ønsket funksjonalitet. Vi har tilgang på gode digitale designere, og bistår gjerne i en eventuell designprosess.

De fleste prosjekter har behov for automatisk datautveksling. En god integrasjon kan gjøre hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst være kostnadsbesparende. Vi hjelper deg gjerne med å få nettsiden til å «snakke» med systemene dine. Våre løsninger er «åpne» og kan enkelt integreres mot andre.

WordPress – for enkel redigering og publisering

WordPress er verdens mest brukte publiserings- og redigeringssystem. En fleksibel plattform som er enkel i bruk.

 

Rådgivning og opplæring

Vi ønsker i samarbeid med deg å utarbeide skissene og interaksjons-designet slik at vi sikrer utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som leverer verdi.

Vi bistår også med opplæring i redigering- og publiseringssystemet WordPress.

 

Kontroll på kode, sikker drift og rask support

Hos oss utvikles alltid koden fra bunnen av, og er alltid kundens eiendel i våre prosjekter. Vi logger all kode som produseres og har alltid back-up.

Vi drifter og supporterer alle våre egenutviklede løsninger. For å sikre at nettbutikken ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din.

LUKK

Be om et utforpliktende tilbud på

Nettside i WordPress

Send oss e-post på support@ewn.no, ring oss på 33 48 10 00 eller fyll ut skjemaet under.