Tredjepartslager – Outsource lageret og logistikken din!

BK Logistikk AS (se bklogistikk.no) er et samarbeidsselskap mellom mediehuset BK Grafisk AS, og web- og synlighetsbyrået EasyWeb Norge.

Bk.no Eiendom AS er utbygger av det nye bygget på Nordre Fokserød i Sandefjord hvor du finner flotte lagerlokaler for BK Logistikk. Lageret har god beliggenhet med tanke på E18, Torp Lufthavn Sandefjord og transport/frakt.

Daglig leder i BK Logistikk AS er Jon Lønneberg.

BK Grafisk har drevet lager og logistikk for flere av sine kunder i flere år, og har erfaring fra håndtering av både netthandel og tradisjonell ordrehåndtering. EasyWeb Norge har levert mange nettbutikker og lagerintegrasjoner de siste årene.

Sammen har vi sett behovet for å tilby tredjepartslager og logistikktjenester. Vi har fanget opp flere behov som er implementert i rutiner og IT-løsninger i BK Logistikk. BK Logistikk skal levere et komplett lagersystem med logistikk- og transporttjenester som skal gir deg merverdi.

Vi integrerer med din nettbutikk eller ditt ordresystem. BK Logistikk sitt mål er å hjelpe deg å vokse, og at BK Logistikk kan vokse sammen med deg. I tillegg har BK-byggene massevis med god kompetanse slik at du alltid er i trygge hender.

Har du lyst å sitte samme med oss? Det er mulighet for å leie moderne kontorlokaler i byggets 4.etasje.

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!