Tredjepartslogistikk (3PL)

Det kan være lønnsomt å outsource lageret og logistikken din! Vi har sammen med BK Grafisk et tredjepartslager lokalisert på Fokserød i Sandefjord.

BK Logistikk AS (se bklogistikk.no) er et samarbeidsselskap mellom mediehuset BK Grafisk AS, og web- og markedsføringsbyrået EasyWeb Norge AS.

Bk.no Eiendom AS er utbygger av det nye bygget på Fokserød i Sandefjord hvor du finner flotte lagerlokaler for BK Logistikk. Lageret har god beliggenhet med tanke på E18, Torp Lufthavn Sandefjord og transport/frakt.

Daglig leder i BK Logistikk AS er Jon Lønneberg.

BK Grafisk har drevet lager og logistikk for flere av sine kunder i flere år, og har erfaring fra håndtering av både netthandel og tradisjonell ordrehåndtering. EasyWeb Norge har levert mange nettbutikker og lagerintegrasjoner de siste årene.

Sammen har vi sett behovet for å tilby tredjepartslager og logistikktjenester. Vi har fanget opp flere behov som er implementert i rutiner og IT-løsninger i BK Logistikk. BK Logistikk skal levere et komplett lagersystem med logistikk- og transporttjenester som skal gir deg merverdi.

Vi integrerer din nettbutikk eller ditt ordresystem. BK Logistikk sitt mål er å hjelpe deg å vokse, og at BK Logistikk kan vokse sammen med deg. I tillegg har BK-byggene massevis med god kompetanse slik at du alltid er i trygge hender.

Chat med EWEN