Webdesign – lag en effektiv og visuell side

EasyWeb Norge har gode samarbeidspartnere på webdesign. Vi er behjelpelig med å lage et nytt, moderne og brukervennlig webdesign. Under følger noen tips til hva du bør tenke på

 1. Formål

  Er dine besøkende på jakt etter informasjon, underholdning, interaksjon å kjøpe? Hver side av nettstedet ditt bør ha et klart formål for å oppfylle brukerens behov på en effektiv måte.

 2. Kommunikasjon

  Folk på nettet har en tendens til å ønske informasjon raskt, så det er viktig å kommunisere tydelig, og gjøre informasjonen lett å lese. Organisering av informasjon ved hjelp av overskrifter, underoverskrifter og ved hjelp av punkter kan være et godt tips

 3. Valg av skriftstype

  Velg skrifttyper som er enkel å lese.

 4. Fargevalg

  En godt gjennomtenkt fargepalett kan forbedre brukeropplevelsen. Bruk av komplementære farger skaper balanse og harmoni.

 5. Valg av bilder

  Et bilde kan si mer enn tusen ord. Velg ”riktige” bilder i kommunikasjon med målgruppen. EasyWeb Norge samarbeider med fotograf, og kan være behjelpelig med å ta de riktige bildene til din nye nettside.

 6. Navigasjon

  Sørg for at brukeren finner frem på nettsiden din. Bygg en logisk navigering, bruk brødsmulemenyer, og følg «tre klikk regelen» som betyr at brukerne kan finne informasjonen de leter etter innen tre klikk.

 7. F-Mønster

  Studier viser at de fleste av oss skanner en dataskjerm i et F mønster. Det meste av det folk ser er i toppen og til venstre på skjermen og høyre side av skjermen er mindre sett. Det betyr at du bør plassere det viktigste til venstre og høyt opp på skjermen.

 8. Lastetid

  Alle hater en nettside som tar evigheter å laste. Sørg for at koden er optimalisert for raske sidevisninger.

 9. Mobilvennlig side

  Sørg for at nettisden tilpasses både mobil og brett. Husk også brukeren navigerer ofte litt annerledes på en mindre skjerm enn når man bruker musen på en større skjerm.

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!