EasyWeb Norge tilbyr nå tredjepartslager! Spar kostnader ved å outsource lager og logistikken din

Stadig flere nettbutikker ønsker et problemfritt lagerhold og satser på tredjepartslogistikk. I Norge er bruken av tredjepartslogistikk fremdeles liten, sammenlignet med USA og andre land i Europa. Stadig flere får imidlertid opp øynene for fordelene det innebærer.

Det blir på en måte som å sette bort regnskapet. Man får et problemfritt lagerhold, effektivisering av vareflyten og kan ha fullt fokus på å selge/markedsføre varene sine. Man reduserer kostnader og kan oppnå stordriftsfordeler ved at man deler på IT-systemer, lagerarealer, ansatte og utstyr. Man oppnår gunstige innkjøpsavtaler på for eksempel transport, distribusjon og emballasje. Volum er en sentral og viktig faktor i denne bransjen – samlet sett kan logistikkaktøren forhandle frem bedre betingelser enn hva du kanskje klarer alene?

I tillegg følger lagerkostnadene omsetningen din. Selger man mye, gir det økte kostnader til lagerhold. Selger man ingenting, betaler man kun lagerleie. I tillegg slipper man å tenke på opp- og nedbemanning av ansatte.

BK Logistikk AS, er et nytt samarbeidsselskap mellom mediehuset BK Grafisk AS, og oss i EasyWeb Norge.

Bk.no Eiendom AS er utbygger av det nye bygget på Nordre Fokserød i Sandefjord. Her finner du blant annet moderne lagerlokaler for BK Logistikk AS. Lageret har god beliggenhet med tanke på nærhet til E-18, Torp Lufthavn Sandefjord samt gode transport- og fraktmuligheter.

BK Grafisk har drevet og driver lager og logistikk for flere av sine kunder, og har erfaring fra håndtering av både netthandel og tradisjonell ordrehåndtering. EasyWeb Norge har levert mange nettbutikker og flere lagerintegrasjoner de siste årene.

Sammen har vi sett behovet for å tilby tredjepartslager og logistikktjenester i Sandefjord. Vi har fanget opp flere behov som er implementert i rutiner og IT-løsninger i BK Logistikk. BK Logistikk skal levere et komplett lagersystem med logistikk- og transporttjenester som skal gir deg merverdi.

BK Logistikk sitt mål er å hjelpe deg å vokse, og at BK Logistikk kan vokse sammen med deg. Daglig leder i BK Logistikk AS er Jon Lønneberg.

Har du lyst å sitte samme med oss? Det er mulighet for å leie moderne kontorlokaler i byggets 4.etasje. Les mer på bklogistikk.no.

Kilde: netthandel.no

Chat med EWEN