Slik jobber vi

Vår forretningsmodell er godt mottatt. Vi har sterk tro på at vår modell sikrer fornøyde kunder og gode løsninger.
web digital markedsføring

Forretningsorienterte ansatte

Vi må forstå mest mulig av businessen din for å levere gode resultater eller løsninger. EasyWeb Norge har engasjerte, dedikerte og digitale hoder med forretningssans for å hjelpe deg å lykkes på nett.

Konverteringsfokus (fokus på verdi)

Vårt utgangspunkt er at alle våre leveranser skal gi verdi. Verdien kan være i form av leads, god brukeroppleverlse og forståelse, omsetning/salg, registreringer etc.

Vårt mål er å utforme brukeropplevelser som gir konverteringer.

Hver leveranse skal føre til en ny kunde

Vi har som mål at hver leveranse skal føre til minimum en ny kunde. Målet er godt implementert i alle rutiner internt. Du som kunde skal både se og oppleve at vi tar eierskap til prosjektet. Les tilbakemeldinger fra kunder her.

Kort vei mellom digital markedsføring og utvikling

Vi har bygget EasyWeb Norge rundt to kompetanseområder vi mener er avgjørende for å lykkes på nett, og som fungere godt sammen.

Hos oss er det kort vei mellom prosjektledere, utviklere og markedsførere. De to kompetanseområdene drar nytte av hverandre i utforming av digitale løsninger og markedsføring.

Med en slik setup sikrer vi riktig fremdrift, og mulighet for å utføre ting raskere.

Tett dialog og tilgjengelige ansatte

Hos oss vil du oppleve ansatte som tar eierskap til prosjektet med høy tilgjengelighet. Vi tar gjerne en «prosjektlederrolle» ved behov, og har fokus på å jevnlig oppdatere deg i prosessen.

Tett dialog i både enkle og utfordrende situasjoner gjør at vi unngår misforståelser, skaper bedre forståelse og bedre løsninger. Våre kunder gir oss gode tilbakemeldinger på dette området.

Et åpent og ærlig miljø

Vi er opptatt av å ha en ryddig, transparent, ærlig og god dialog med deg. Dette må gjelde begge veier, og er helt avgjørende for å kunne levere gode resultater innenfor både digital markedsføring og utviklingsprosjekter.

Også våre tekniske løsninger er «åpne» med tanke på ulike integrasjoner gjennom våre API´er.

Sikker drift og rask support

Vi legger mye ressurser i vår serverpark. Parken er nå en av markedets mest moderne. Vi har fokus på hastighet, sikkerhet, rutiner, logging og back-up. Hos oss er løsningen i trygge hender!

Du eier alt som utvikles av oss

Kunden er alltid eier av alle løsninger som utvikles hos oss.

Vi er der også etter leveranse

For å sikre at løsningen din ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus på vedlikehold, videreutvikling, og at både du og vi har et forhold til hvordan besøkende faktisk bruker siden din.

Les gjerne våre tanker om hvorfor det lønner seg å bruke ressurser på utvikling også etter første versjon er lansert her. 

Er det noe som kan forbedres eller bør endres på ditt nettsted?