Apputvikling – har du en god app idé?

Vi har dyktige rådgivere og utviklere som kan lage din nye mobilapp for Android eller iOS (Apple). En app har mange muligheter og fordeler, men etter vår vurdering er det to ting som er ekstra nyttig:

1. Apper er lett tilgjengelig for brukeren
Ett trykk på ikonet og du er i bedriftens app. Man slipper å huske en internettadresse eller gjøre et google søk for å finne frem nettsiden.

2. Meldinger til brukeren (pushvarsler)
En app har mulighet å sende meldinger til brukerne via såkalte pushvarsler helt kostnadsfritt! Brukeren mottar meldingen på samme måte som en SMS. Ett trykk på meldingen og vips så er brukeren igjen tilbake i appen.


Pris varierer veldig, men du må regne minimum kr. 100.000 for både iOS og Android.

Når vi utvikler apps går vi igjennom disse 4 fasene før appen din blir en realitet:

Forprosjekt

Enhver app trenger en klar strategi, et godt konsept og en definert forretningsmodell. Sammen spesifiserer vi dette samt de ulike funksjonene appen din bør ha.

Design og brukeropplevelse

Design handler ikke bare om hvordan det ser ut og føles, men også hvordan appen faktisk fungerer. Vi bistår med design og god rådgivning.

Utvikling og testing

Vi har flinke utviklere som hjelper oss å utvikle appen slik vi sammen har spesifisert den. Mange apper har ofte behov for et back-end system som lar deg administrere brukere, roller og innhold – det hjelper vi deg også med. Driver du nettbutikk eller har du en nettside kan vi bruke den samme databasen som nettløsningen og tilby produktene eller funksjonene via en App

Lansering

Vi hjelper deg å lansere appen i Apple Store og Google Play.

Sitter du på en god app idé? La oss hjelpe deg å realisere den!

Chat med EWEN