Apputvikling

Vi har dyktige rådgivere og utviklere som kan lage din nye mobilapp for Android eller iOS (Apple). Pris kan varierer veldig ut i fra appens funksjonalitet, men du bør regne minimum kr. 100.000. En app har mange muligheter og fordeler, men etter vår vurdering er det to ting som er ekstra nyttig.

1. Apper er lett tilgjengelig for brukeren

Ett trykk på ikonet og du er i bedriftens app. Man slipper å huske en internettadresse eller gjøre et google søk for å finne frem nettsiden.

2. Meldinger til brukeren (pushvarsler)

En app har mulighet å sende meldinger til brukerne via såkalte pushvarsler helt kostnadsfritt! Brukeren mottar meldingen på samme måte som en SMS. Ett trykk på meldingen og vips så er brukeren igjen tilbake i appen.

Gjør nettbutikken om til en app

Vi hjelper deg å lage en app av nettbutikken din. Noen av fordelene er enklere tilgjengelighet, direkte kommunikasjon gjennom pushvarsler, alltid logget inn, raskere betalingsprosess. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Når vi utvikler apps går vi igjennom disse 4 fasene før appen din blir en realitet:

Forprosjekt

Enhver app trenger en klar strategi, et godt konsept og en definert forretningsmodell. Sammen spesifiserer vi dette samt de ulike funksjonene appen din bør ha.

Design og brukeropplevelse

Design handler ikke bare om hvordan det ser ut og føles, men også hvordan appen faktisk fungerer. Vi bistår med design og god rådgivning.

Utvikling og testing

Vi har flinke utviklere som hjelper oss å utvikle appen slik vi sammen har spesifisert den. Mange apper har ofte behov for et back-end system som lar deg administrere brukere, roller og innhold – det hjelper vi deg også med. Driver du nettbutikk eller har du en nettside kan vi bruke den samme databasen som nettløsningen og tilby produktene eller funksjonene via en App

Lansering

Vi hjelper deg å lansere appen i Apple Store og Google Play.

Sitter du på en god app idé? La oss hjelpe deg å realisere den!

Vi anbefaler et budsjett på mellom 150.000-300.000 for en app som inkluderer designprosess, et webbasert administrasjonspanel og app som støtter både iOS og Android.

Har du en idé du ønsker å beskytte? Signer gjerne en fortrolighetsavtale / NDA med oss før du tar kontakt! Signering av fortrolighetsavtale / NDA er en helt uforpliktende avtale i forhold til en eventuell leveranse.

Chat med EWEN