La oss hjelpe deg med digital markedsføring!

Vi kaller det synlighet 2.0!

Synlighet 2.0 (også den hellige treenighet, treenigheten eller triniteten) består av tre grunnpilarer som vi mener er nøkkelen til suksess i digital markedsføring.

  1. Teknisk forståelse: Vi hjelper deg finne målgruppen din med de rette annonseringsverktøyene.

Vi er et kombinert web- og synlighetsbyrå og vi har gode referanser på begge felt. Denne kombinasjonen gjør veien kort for å gjøre nødvendige endringer på nettstedet dersom det vil øke effekten av annonseringen din.

Det gir deg fleksibilitet og konkurransekraft.

Som du sikkert vet finnes det et hav av muligheter for digital markedsføring. Vi er sertifiserte partnere (Google, Bing, Klarna, Payex) og har vår egen Facebook-representant. Vi kan (og digger) det vi driver med!

  1. Kunde- og målgruppeinnsikt: Vi hjelper deg finne riktig budskap til målgruppen din.

Flere av våre ansatte har tidligere erfaring med salg. For å lykkes med salg er vår erfaring at du må vite:

1) hva du selger.

2) hvem du selger det til.

Vi bruker god tid i etableringsfasen av et kundeforhold på å kartlegge deg som kunde og dine kunder. Les gjerne hvordan vi jobber med digital markedsføring her.

  1. Data-analyse: Vi hjelper deg å få full kontroll på annonseringskronene dine.

Vi elsker data! Det gir deg muligheten til å ta valg basert på fakta, ikke hunch og magefølelse.

Dersom du har et nettsted eller en Facebook-side så sitter du på et vell av informasjon. Vi hjelper deg omsette denne informasjonen slik at du bruker annonsekronene dine på rett plass, til rett tid og til rett publikum.

Hvilke tjenester kan vi tilby deg?

Dette påvirker hvordan det organiske søketreffet i Google ser ut. Et pent og ryddig søketreff kan bidra til flere klikk, som igjen kan gi deg en høyere score og plassering i søketreffet.

Google kan hjelpe deg med å bli synlig når noen søker på deg eller et produkt/ en tjeneste du tilbyr i søketreffet med en vanlig søkeannonse (her tilbyr Bing tilsvarende) eller en shoppingannonse dersom du har en nettbutikk. Om du ønsker kan du annonsere lokalt, nasjonalt eller internasjonalt via bannerannonser på valgte nettsted eller på ønskede temaer på YouTube.

Facebook er selve mastodonten hva gjelder utnyttelse av store mengder data i salgsøyemed. Facebook vet det meste om sine brukere (ja, deg også) hvilket gjør det mulig for markedsførere som oss å målrette relevant reklame mot et valgt publikum. Vi vet hvilke knapper du skal trykke på for å skape salg, leads eller merkebevissthet!

Nyhetsbrev kan være et kraftfullt verktøy for relevant kommunikasjon mot eksisterende kundebase, og dersom vi skal ta 80 / 20 regelen til Pareto for god fisk, så er dette et tiltak du definitivt bør vurdere, spesielt dersom du driver en nettbutikk. For nettbutikk-eiere finnes det et hav av muligheter hva gjelder automatisering av nyhetsbrevene dine. Les gjerne vår artikkel om dette.

Dersom du er interessert i å jobbe tett med et byrå som setter høye krav til seg selv og deg som kunde ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss slik at vi kan presentere en løsning som passer nettopp deg og din bedrift.

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!