Digital Markedsføring – vi kaller det synlighet 2.0!

Vi hjelper deg å skape verdi i din tilstedeværelse på nett. For at vi skal jobbe med deg som kunde, er det viktig at trafikken som vi skaper skal ha et mål. Det seg være et kjøp i din nettbutikk eller et kontaktpunkt for ditt produkt eller tjeneste.

Det viktigste er at vi jobber sammen mot et felles konverteringsmål.

Vi har fullt konverteringsfokus i alt vi gjør slik at vi kan skape og måle verdi for deg som kunde. Det er først da vi har et optimaliseringsgrunnlag og at annonseringen får livets rett.

Vi ønsker full transparens i vårt kundeforhold og sender deg derfor en månedlig rapport som inneholder brukte annonsekroner, våre konsulenttimer satt opp mot potensiell leadsverdi for deg som selger en produkt eller tjeneste på nett eller faktisk generert omsetning for deg med nettbutikk. Vi holder selvsagt dialogen med deg mellom rapportene, det er jo sammen vi skaper de gode resultatene.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Dersom du er interessert i å jobbe tett med et byrå som setter høye krav til seg selv og deg som kunde ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss slik at vi kan presentere en løsning som passer nettopp deg og din bedrift.

Les hvordan vi jobber med digital markedsføring her.

Noen av våre kunder

EM1
FarrisBad
Jotun
Bilpleiekongen
Axdata
UkjentKunde
Norges Håndballforbund
Plumbo
Sparebanken Øst Eiendom
Publicom
Hval
VK
Advokat Bergli
Dentinor
Advisor
Nordiske hjem
Hasås
EcoOnline
Norva24
Peppes Pizza
Ta kontakt
For en hyggelig webprat!
Support
Vi skal hjelpe deg!
Aktuelt
Se vår blogg
Google Partner
Vi er sertifisert!